Welkom bij het Drostenerve Olst

Reserveren

Met dit formulier kunt u een reservering aanvragen. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering definitief te maken.

Als u binnen 10 minuten geen ontvangstbevestiging heeft ontvangen controleer dan s.v.p. ook even uw spam folder.

Betalingsvoorwaarden

Aanbetaling: 30% van de huursom binnen 14 dagen na reservering. De resterende huursom: zes weken voor de dag van aanvang van uw verblijf. - Bij boeking binnen zes weken voor de dag van aanvang van uw verblijf moet de totale huursom in een keer voldaan worden. - Bij het in gebreke blijven van de betalingen houdt de huiseigenaar het recht voor de reservering te annuleren.

 

Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering tot de 42ste dag voor aanvang van uw verblijf bedragen de annuleringskosten 30% van de huursom. -Bij annulering vanaf de 42ste tot de 28ste dag voor aanvang van uw verblijf bedragen de annuleringskosten 60% van de huursom. -Bij annulering vanaf de 28ste dag tot de dag van aanvang bedragen de annuleringskosten 90% van de huursom. -Bij annulering op de dag van aanvang of later bedragen de annuleringskosten 100% van de huursom.

Wij raden u aan zelf een annulerings- en of reisverzekering af te sluiten.

Roken

Roken in het huis is verboden, op het terras toegestaan. Wij kunnen dit niet controleren, maar hopen dat u onze keuze respecteert.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan.

WiFi

In het hele huis kunt u gebruik maken van een gratis WiFi netwerk.

Toegankelijk voor mindervaliden

De gehele benedenverdieping en de directe omgeving van het huis is toegankelijk voor mindervaliden.

Kinderen welkom

De omheinde tuin met schommel en glijbaan, de grote skelters, de ontspanningsruimte met poolbiljart, dartbord, sjoelbak en airhockey tafel maakt onze locatie uitermate geschikt voor een verblijf met de hele familie.