Welkom bij het Drostenerve Olst

De Boerderij

De authentieke boerderij ‘Het Drostenerve’ behoorde tot 1983 bij het nabij gelegen landgoed Spijkerbosch en is in 2005 verbouwd tot een prachtig vakantiehuis met de uitstraling van toen en de luxe van nu. Het vakantiehuis staat in de landelijke omgeving van de Overijsselse gemeente Olst-Wijhe nabij rivier de IJssel tussen Deventer en Zwolle


Het luxe 8-persoons vakantiehuis is sfeervol ingericht en voorzien van veel privacy en comfort. Vanuit de moderne leefkeuken en de gezellige zithoek heeft u een fantastisch weids uitzicht over de weilanden en de bossen. Na een mooie zomerdag kunt u genieten van prachtige zonsondergangen. Om het vakantiehuis ligt een ruime, goed onderhouden en gedeeltelijk omheinde tuin, waar kinderen heerlijk kunnen spelen en voetballen en waar u op een van de terrassen al tijdens het ontbijt van de ochtendzon kunt genieten, gezellig met uw familie of vrienden smult van de barbecue of gewoon lekker weg kan dromen bij een mooi boek. Terwijl de voorbereidingen voor het diner plaatsvinden in de compleet uitgeruste keuken, vermaakt de rest van het gezelschap zich in de voormalige ‘dêle’, welke nu dient als ontspanningsruimte. Het poolbiljart, dartbord en de air hockey tafel zorgen voor vermaak voor jong en oud en dragen bij aan een heerlijk verblijf.

‘Het Drostenerve’ is een prima uitvalbasis voor het maken van een heerlijke wandeling of een prachtige fietst- en mountainbiketocht. U zult genieten van de rust, het natuurschoon, de koeien en de schapen in de wei en het geluid van de vogels.

Kortom, een luxe vakantiehuis in een natuurlijke omgeving, welke beschikt over alle ingrediënten voor een heerlijke plattelandsvakantie.